Sari

Sari

Mukavaa, kun olet poikennut Jäsenkorjaamon sivuille!

Tässä vielä hieman minun historiaani.

Olen aina ollut kiinnostunut terveydestä. Äitini oli luontaistuotekauppias, joten tämä aihe on ollut perheessämme aina lähellä sydäntä. Minun kuitenkin piti käydä tekemässä 30 vuoden työura filmituotantoyhtiöissä, ennen kuin olin valmis hoitamaan muita ihmisiä. Näihin vuosiin mahtui oma kehitykseni tuotantojärjestäjästä toimitusjohtajuuteen, valtava määrä asiakkaita ja hienoja työkavereita. Paljon matkustelua, monien mielenkiintoisten asioiden seuraamista aitiopaikalta ja valtavasti työtä.

Minulla kuitenkin oli aina haave, että jossakin vaiheessa haluan tehdä töitä itsekseni, rauhassa ja ilman mitään kiirettä. Yhtään en vielä noihin aikoihin tiennyt mitä tekisin. Elämä kuitenkin ohjasi minut jäsenkorjaajalle. Ja naps, rintaranka aukesi ja minä innostuin aivan valtavasti. Kun aikani olin lueskellut aiheesta, niin ilmoittauduin ensimmäiselle kurssille. Ajattelin, että tämähän on kiva harrastus työn vastapainoksi. Mutta niinhän siinä sitten kävi, että jäsenkorjaus vei mukanaan.

Valmistuin 2011 tammikuussa Kalevalaiseksi jäsenkorjaajaksi ja jo helmikuussa avasin Jäsenkorjaamo Tasapainopajan. Vuoden verran tein jäsenkorjauksia, mutta tiedon nälkä alkoi kasvamaan. Tutkin pitkään eri vaihtoehtoja ja Perinteinen kiinalainen lääketiede tuntui juuri siltä mitä halusin oppia.

Niinpä aloitin vuonna 2012 Perinteisen Kiinalaisen lääketieteen opinnot Lahdessa. Eipä tiennyt tyttö mihin ryhtyi. Kokonainen uusi maailma avautui kerros kerrokselta ja pala palalta. Sen sisäistäminen ja opettelu vaativien opettajien kanssa oli kerrassaan haastavaa, kun töitäkin oli tehtävä.

Tinkimätön työ palkittiin, kun valmistuin 2015 Perinteisen kiinalaisen lääketieteen akupunktuuri hoitajaksi. Opiskelu jatkui vielä puuttuvilla koululääketieteen kursseilla ja huhtikuussa 2017 sain Perinteisen kiinalaisen lääketieteen asiantuntija nimikkeen käyttöön.

Kaikenlainen liikunta on myös ollut aina osa elämääni. Olen harrastanut monia lajeja, yleisurheilusta Tae Kwon Do:n. Kuntosaliharrastus on jatkunut koko aikuisiän ja nyt viimeisen kymmenen vuoden aikana ykkösenä on ollut golf.

Koulutustausta:
  • MJD tutkinto, Markkinointi Instituuttu 2004
  • Kalevalainen Jäsenkorjaaja 2011, Kansanlääkintäseura
  • Perinteisen kiinalaisen lääketieteen akupunktuurihoitaja 2015, Interpraxis koulutusyhtiö

Ansiomitalit:
  • Sotilasansiomitali 2010
Kurssit
  • Hormonaalinen tasapaino, ravitsemus, seksuaalinen haluttomuus ja kyvyttömyys 2014 opettaja Jani White, Englanti
  • Syöpäpotilaan tukeminen kiinalaisen lääketieteen keinoin 2015. Opettaja Yair Maimon, Israel
  • Yhden pisteen tekniikka 2015. Opettaja Yair Maimon, Israel
  • EA 1 9/2015
  • Jäsenkorjaus seurantakoulutus, Kansanlääkintäseura 2015.
  • Tautioppi Kairon instituutti 2016-2017.

Terapeuttirekisterit

- Finnacu.fi

- Kansanlääkintäseura.fi

- Akupunktio.net